Image: Suquet de peix
Size of this preview: 800 × 600 pixels. Other resolutions: 320 × 240 pixels | 1,280 × 960 pixels.
Original image (1,280 × 960 pixels, file size: 254 KB, MIME type: image/jpeg)
Description: "Suquet" de pescado Ingredientes Un tomate. Ajo y perejil. La clase de pescado que se prefiera. Azafrán. Preparación Primero sofreír el tomate partido por la mitad, después el ajo y el perejil picado pequeño, cuando esté todo frito, echarle el agua, el pescado, dándole vueltas con cuidado para que no se desmenuce y cuando ya casi esté (unos 10 minutos), echarle el azafrán.
Title: Suquet de peix
Credit: Suquet de Bogavante
Author: Hector Garcia from Barcelona, Catalonia, Spain
Usage Terms: Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0
License: CC BY-SA 2.0
License Link: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0
Attribution Required?: Yes
Image usage
The following page links to this image:
All content from Kiddle encyclopedia articles (including the article images and facts) can be freely used under Attribution-ShareAlike license, unless stated otherwise.