kids encyclopedia robot

Filiz Taçbaş facts for kids

Kids Encyclopedia Facts
Quick facts for kids
Filiz Taçbaş
Born 1964 (age 56–57)
Nationality Turkish
Occupation Drama player, actor
Years active 1974-present

Filiz Taçbaş, (born 1964, Istanbul), Turkish cinema and drama player, former national tennis player.

When she was 10 years old, she went to the camera with Bilge Olgaç. After a long break, he continued to work on movies and series. The recognition of large audiences was made in 1992 by the headmen of the neighborhood. Taçbaş is a professional tennis player, a part of art life. He got high points in 2007, entered the mill team, dressed in the form of a mill and writes articles about tennis in newspapers at the same time.

Filmography

  • Eve Dönüş - 2015
  • Ah Neriman - 2014
  • Kırışık - 2013
  • İşler Güçler - 2012
  • Anadolu Kartalları - 2011
  • Farklı Desenler - 2010
  • IV. Osman-2009
  • Arka Sokaklar - 2006-2012
  • Bütün Çocuklarım - 2004
  • Koçum Benim - 2002
  • Süper Şamata - 2000
  • Yaşama Hakkı - 1998
  • Gönül Bahçelerinde - 1994
  • Geçmişin İzleri - 1994
  • Sıcak Takip - 1993
  • Fırtına Kuşu - 1992
  • Mahallenin Muhtarları - 1992
  • Ölür Ayak - 1991
  • Eskici Ve Oğulları - 1990
  • Sabah Olmasın - 1990
  • Afacan Ateş Parçası - 1990
  • Önce İnsan - 1989
  • Bu Şehrin Geceleri - 1989
  • Bacım - 1988
  • Ferman - 1988
  • Elveda Mutluluklar - 1988
  • Aile Pansiyonu - 1987
  • Asi Kabadayı - 1986
  • Korkusuz - 1986
  • İntikamcı - 1986
  • Bu Muhtar Başka Muhtar - 1986
  • Bacım - 1974
kids search engine
Filiz Taçbaş Facts for Kids. Kiddle Encyclopedia.