kids encyclopedia robot

Milan Smrčka facts for kids

Kids Encyclopedia Facts
Quick facts for kids
Milan Smrčka
Záviš, Krákor 2011.jpg
Záviš in 2011
Background information
Birth name Milan Smrčka
Also known as Záviš
Born September 27, 1956 (1956-09-27) (age 64)
Citonice, Czechoslovakia
Genres folk music
Occupation(s) musician, songwriter, poet
Instruments guitar, vocals

Milan Smrčka; best known as Záviš (September 27, 1956 in Citonice, Czechoslovakia) is a Czech musician, guitarist, vocalist, songwriter and poet.

Discography

  • Určeno pro uši rabijáků (1998)
  • Slunce v duši (2000)
  • Záviš, syn vojáka (2001)
  • Sejdeme se na věčnosti (2003)
  • Radost pohledět (2004)
  • Život je sranda (2005)
  • Když prší (2006)
  • Rolník a rorýsek (2007)
  • Bože, já jsem vůl (2008)
  • Závišova devátá (2009)
  • Záva & Pepa - Naživo za pivo (2010)
  • Nevytahuj mi ho prosím na veřejnosti (2012)


Images for kids

kids search engine
Milan Smrčka Facts for Kids. Kiddle Encyclopedia.