kids encyclopedia robot

Catarina Rebelo facts for kids

Kids Encyclopedia Facts
Quick facts for kids
Catarina Rebelo
Born
Catarina de Oliveira Lopes Rebelo

October 14, 1997 (1997-10-14) (age 23)
Citizenship Portuguese
Occupation Actress
Years active 2007–present

Catarina de Oliveira Lopes Rebelo (born October 14, 1997) is a Portuguese actress.

She has participated in Mar Salgado, a 2014 telenovela nominated for "Best Telenovela" in 2015 at the International Emmy Awards of the International Academy of Television Arts & Sciences that recognizes excellence in television programming produced outside the U.S.

Filmography

TV

  • 2007 - Chiquititas, "Anita"
  • 2008 - Feitiço de Amor, "Maria Sacramento"
  • 2009 - Ele é Ela, "Olívia Raínha"
  • 2011 - Remédio Santo, Participação Especial
  • 2012 - Jogos Cruéis - Telefilme , “Marta”
  • 2013 - I Love It [pt], "Jéssica Costa"
  • 2014 - Mar Salgado, "Frederica 'Kika' Queiroz"
  • 2016 - Terapia, "Sofia"
  • 2017 - Amor Maior, "Marta"
  • 2019 - Amar Depois de Amar, “Alice”
  • 2020 - Terra Nova, “Mariana”
  • 2020 - Amar Demais, “Joana”

Cinema

  • 2011 - Curta Metragem - Verão Invencível, “Joana” de Hugo Diogo
  • 2016 - A Mãe é que Sabe, "Daniela" de Nuno Rocha

Teatro

  • 2016 - Quase Adaptação de Patrick Marber, encenação: Vera Gromicho
  • 2019 - Beginners Adaptação de Tim Crouch, encenação: Jorge Costa
kids search engine
Catarina Rebelo Facts for Kids. Kiddle Encyclopedia.