kids encyclopedia robot

Tommy Nilsson facts for kids

Kids Encyclopedia Facts
Tommy Nilsson
Tommy Nilsson By Daniel Åhs Karlsson.jpg
Tommy Nilsson at Sommarkrysset 2013
Background information
Birth name Erik Tommy Nilsson
Born 11 March 1960 (1960-03-11) (age 60)
Genres Rock, soul, glam metal
Occupation(s) Singer, voice actor
Associated acts Horizont, Easy Action

Erik Tommy Nilsson , born 11 March 1960 in Köping, Sweden is a Swedish rock singer and composer.

Discography

Albums

  • 1982 - Tommy Nilsson
  • 1988 - It!
  • 1990 - Follow the Road
  • 1994 - En kvinnas man
  • 1996 - Så nära
  • 1999 - Fri att vara här
  • 2005 - Tiden före nu
  • 2010 - I år är julen min
  • 2013 - Stay Straight on the Current Road

Singles

  • 1981 - In The Mean Meantimes / No Way No How
  • 1981 - Radio Me
  • 1987 - Allt som jag känner (with Tone Norum)
  • 1987 - My Summer With You (with Tone Norum)
  • 1988 - Miss My Love
  • 1988 - Maybe We're About To Fall In Love
  • 1989 - En dag
  • 1989 - Time (with Zemya Hamilton)
  • 1990 - Too Many Expectations
  • 1990 - Looking Through the Eyes of a Child
  • 1990 - Don't Walk Away
  • 1991 - Long Lasting Love
  • 1994 - Öppna din dörr
  • 1994 - En kvinnas man
  • 1994 - Lämnar du mig
  • 1994 - Marianne
  • 1996 - Dina färger var blå
  • 1996 - Om jag är den du vill ha
  • 1996 - Å så nära
  • 1996 - Du är för mig
  • 1999 - Här är jag nu
  • 1999 - Din skugga på mitt täcke
  • 2001 - När du är här
  • 2002 - Nu är tid att leva (with Åsa Jinder)
  • 2005 - Amelia
  • 2005 - Allt ditt hjärta är
  • 2006 - Vi brann
  • 2007 - Jag tror på människan
kids search engine
Tommy Nilsson Facts for Kids. Kiddle Encyclopedia.